Jídelní lístek
HLAVNÍ MENU
K PIVU
BURGERS
STEAKY
KE STEAKŮM
PINSA’S
Způsob úpravy těsta je při přípravě pinsy zcela zásadní – těsto musí být oválné. Ve starověkém Římě byla Pinsa oblíbená mezi chudými rolníky na venkově. Lehké, vzdušné krusty Pinsa těsta přispívají k úžasné chutné lahůdce, kterou všichni milovníci pizzy MUSÍ VYZKOUŠET!!!
Pinsa je kedninečný produkt, který se vyznačuje přesnými kroky zpracování, které zahrnují jiný typ těsta, kynutí a pčení ve srovnání s klasickou pizzou. Doba kynutí těsta je 96 hodin, teěsto na Pinsu se skládá ze 3 druhů mouky (rýžové, pšeničné a sojové).
ČESKÁ KLASIKA
SALÁTY
STUDENÉ OMÁČKY
PŘÍLOHY
DEZERTY
Přejeme Vám DOBROU CHUŤ.
Platba kartou od 100 Kč
Přijímáme platební karty a stravenky
Platba kartou od 100 Kč
Provozní doba:
Pondělí 1100 – 23:00
Úterý 11:00 – 23:00
Středa 11:00 – 24:00
Čtvrtek 11:00 – 24:00
Pátek 11:00 – 24:00
Sobota 12:00 – 24:00
Neděle ZAVŘENO
Kde nás najdete:
Tel: +420 771 171 861